Onze Partnerships

Partnerships

  • ProLimburg:

ProLimburg is hét zakelijk platform voor beslissers met interesse in meer business en betekenisvolle contacten in Limburg. ProLimburg organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten en evenementen voor professionals, waarbij Euregio Autolease vaak aanwezig is.

Meer informatie over ProLimburg kunt u vinden op: http://www.prolimburg.nl

  • Stichting Sociëté St. Gerlach:

Euregio Autolease is lid van Stichting Sociëté St. Gerlach welke haar leden een persoonsgebonden professionele business  to -business platform biedt om op Euregionaal niveau kennis, kunde en contacten uit te wisselen. Het motto van Société St. Gerlach is 'congredere cum congruentibus' - 'ontmoet bewust of onbewust de juiste mensen'.

Sociëté St. Gerlach organiseert jaarlijks met behulp van de leden van de werkgroep Gerlachus diverse activiteiten. Per seizoen worden acht activiteiten aangeboden aan de leden van de Sociëté. De events voor 2011 vinden plaats in de maanden januari, maart, april, mei en juni en vervolgens in september, oktober en november. Exclusief voor leden biedt extranet de mogelijkheid om nadere informatie te ontvangen over alle activiteiten ook die uit het verleden en in het fotoboek kunnen leden ook nog eens de beelden terug gezien!

Meer informatie over Stichting Sociëté St. Gerlach kunt u vinden op: www.soc-gerlach.com

  • Topsport Limburg:

Euregio Autolease is Bronze Partner van Topsport Limburg. De missie van Topsport Limburg is jeugd in Limburg de kans bieden haar sportieve ideaal te verwezenlijken, in een omgeving met Olympische ambitie. Deze ambitie om met Limburg, Bridge to London', een brug te slaan voor de sectoren sport, zorg, onderwijs, overheid en bedrijfsleven naar de Olympische Spelen Londen 2012. 

Meer informatie over Topsport Limburg kunt u vinden op: www.topsportlimburg.nl