Euregio netwerkpartners Maselant en zuidborrel

Onze netwerkpartners

Netwerkactiviteiten

  • Bedrijvendag Limburg:

De stichting Bedrijvendag Limburg is een netwerkclub uit Limburg die onder de noemer: Grand tour mical jour decadent of  te wel D-Day jaarlijks een netwerk-dag organiseert! Naast allerlei bedrijfseconomische en culturele aspecten zijn het toch en vooral de culinaire geneugten die ons verbinden!

  • Maselant Businessclub:

Euregio Autolease is trots lid van de Maselant Businessclub. Maselant BusinessClub organiseert in beginsel 4 keer per jaar een bijzondere activiteit voor haar leden, zijnde eigenaren, directeuren en MT-leden van bedrijven uit de industrie en dienstverlening in de Westelijke Mijnstreek. De bijeenkomsten hebben zowel een inhoudelijk als een informeel karakter.

Meer informatie over Maselant Businessclub kunt u vinden op: www.maselant.nl

  • Zuidborrel:

De Zuid Borrel is een exclusief netwerkinitiatief door en voor beslissers van organisaties in Zuid Limburg. Doel van het concept is drieledig. Het bieden van een gemoedelijke netwerksetting voor een publiek van beslissers van organisaties in Zuid Limburg. Het bieden van een interessante en onderscheidende gelegenheid voor deelnemende bedrijven om relaties voor te inviteren. Het creëren van de nodige media-exposure voor de deelnemende bedrijven. Voor 2012 hebben WijLimburg,nl Zuid Magazine én TV Limburg zich als mediapartner van de Zuid Borrel – formule gecommitteerd.

Meer informatie over Zuidborrel kunt u vinden op: www.creditz-marketing.nl/zuid-borrel/