Wij wensen u veel rijplezier

Einde contract

Een nieuwe auto bestellen
Komt het einde van uw leasecontract in zicht? Neem dan in overleg met uw werkgever contact op met Euregio Autolease. Wij helpen u met het uitkiezen van uw nieuwe leaseauto. De dealer zorgt samen met Euregio Autolease voor gemakkelijke overstap naar een nieuwe leaseauto. Eventueel met gebruik van tijdelijk vervangend vervoer.

Uw leaseauto overnemen
U kent als geen ander de rijeigenschappen en de technische staat van uw auto. Wilt u uw leaseauto overnemen? Neem contact op met de afdeling contractbeheer voor een offerte via contractbeheer@euregio-autolease.nl.

Uw leaseauto inleveren
Aan het einde van het leasecontract levert u de auto weer in. Neem hiervoor contact op met de afdeling Wagenparkbeheer voor een afspraak. Bij beƫindiging van het leasecontract kunt u de auto inleveren bij onze vestiging in Sittard of u laat de auto achter bij de Dealer waar u uw nieuwe Euregio Autolease auto ophaalt. Maak vooraf een afspraak. Teken bij afgifte voor de staat van de auto, zodat u gevrijwaard bent van eventuele schade na afgifte.

Richtlijnen bij inleveren
In ons berijderhandboek ( verkregen bij ingebruikname van de auto ) staan de richtlijnen voor het correct inleveren van uw leaseauto. Daarnaast kunt u hier terugvinden welke schades acceptabel zijn. Meld schade uiterlijk op de dag van inname. Na inlevering van de auto is het niet meer mogelijk een schade te melden.